Nou acord entre l’Athletic Matadeperenc, Adidas i Futbol Emotion

L’Athlètic Matadeperenc segueix creixent. I no només en termes de jugadors i en afició… també amb un acord estratègic per les noves equipacions. Un acord 360 graus on es manté la part de patrocini com fins ara a la roba d’entrenament de Futbol Emotion i on el nostre patrocinador tècnic d’equipació continua sent Adidas. I després un canvi important és la gestió, tant de la part de retail com de la part d’e-commerce. Tot això ens portarà a portar a millorar i créixer a nivell de venda, de marxandatge.

El negre i el rosa són els nous colors que enamoren!

Com a proveïdor oficial, l’acord ratificat, inclou tant el primer equip masculí com femení, com els equips de la pedrera. Així com als cossos tècnics de l’Athletic Matadeperenc. El director general de l’Athletic Matadeperenc, Alfonso Pérez, valorava de manera molt positiva aquesta unió. “Ens sentim identificats amb els valors d’Adidas. La seva aposta per un futbol autèntic, un futbol humil i real, el de tothom. A més, per a nosaltres, com a club, és un orgull vincular-nos a una empresa del territori i ser un vehicle de cara a donar visibilitat i promocionar la nostra marca”. A més, continuava, “el poder tenir un vincle emocional amb el territori, a través dels dissenys, és un dels factors que ens ha fet fer aquest canvi. Amb Adidas podrem tenir dissenys personalitzats, a més d’edicions especials amb motiu de celebracions concretes. És una cosa que la nostra afició reclamava”.

Botiga online i nou merxandatge pels pares i mares i per a tota l’afició de l’ATM

Així, Futbol Emotion continua posicionant-se com a soci estratègic en acords de negoci a tots els nivells brindant un sòlid suport i un assessorament especialitzat en totes les àrees clau en què continua consolidant-se com a especialista del futbol. Com a proveïdor tècnic, Futbol Emotion continua tancant aliances amb clubs professionals i amateurs de renom i oferint-los molt més que un servei d’equipacions. I ho fa oferint una combinació d’experiència al mercat de venda física i digital i oferint una visió innovadora que el fa seguir sumant en el creixement del negoci.

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?