Contacte

Telèfon de contacte: 669 721 071

Preguntes freqüents (FAQ’s)

  • Quin es el termini per fer-me soci?

Tan bon punt facis la teva sol·licitut i s’ajusti a la reglamentació vigent (veure Reglament intern del Club), es presenta en la següent Junta directiva per a la seva aprovació. Un cop quedi formalitzada l’alta segons la data de celebració de la Junta directiva, ja passes a ser soci de ple dret del Club. Les quotes de soci són per any natural.

  • Com se’m notificarà que ja sóc soci de ple dret?

Els socis del Club reben sempre una notificació via email o carta postal en el cas de no disposar d’adreça electrònica amb totes les dades i credencials.

  • Sóc soci de ple dret si he inscrit el meu fill o filla com a jugador o jugadora?

Per ser soci del Club de ple dret cal sol·licitar-ho a part. No pel fet d’inscriure a un fill o filla en un dels equips del Club passes a ser soci de ple dret. Cal considerar que per ser soci del Club cal ser major de 18 anys i sol·licitar-ho. El Club sempre facilitarà i informarà als pares i mares, o tutors o tutores del menor per tal de que puguin ser socis.

  • Puc inscriure al meu fill o filla com a jugador o jugadora del Club a mitja temporada?

Sí, abonant la quota íntegra anual de la temporada vigent.

  • Què es requereix per ser jugador? Hi ha proves?

No hi ha cap tipus de proves d’accès. Tothom que ho desitgi pot inscriure’s al Club. Rebem i integrem a tots els jugadors/es del club, prioritzant la seva formació, que es sentin agust en l’entitat, que aprenguin a jugar a futbol, a competir i lo més important que s’ho passin bé.

  • Què hi ha més enllà del juvenil?

Sí, hi ha l’amater, l’equip sènior. Des de l’Escoleta fins el juvenil som un Club formatiu. Per tant, en l’amater sempre es prioritza que estigui format per jugadors que han estat al Club en la seva etapa formativa.

  • Com puc ser delegat o entrenador d’un equip de l’Athletic Matadeperenc?

Tots els nostres equips compten amb un 1r entrenador qualificat, un 2n entrenador, que pot ser un jugador/a del Club en etapa de cadet o juvenil, i un/a delegat/da que és un pare o una mare dels jugadors/es de cada un dels equips. Els delegats/des seran seleccionats internament dins de cada equip entre els propis pares dels jugadors/es de cada equip i el cos tècnic.

En cas de mostrar la voluntat de ser entrenador/a cal disposar de la titulació necessària de la FCF i fer arribar la petició al coordinador esportiu del Club, que és qui ho ha d’aprovar.

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres

Vols formar part del nostre Club?

Club familiar i integrador on intentem donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de Matadepera i voltants al fet que puguin practicar el futbol, tant en la vessant més formativa com en la competitiva.

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?