L’esdeveniment ha permès presentar a tot l’equip en un ambient amistós i festiu

Dissabte dos d’octubre el Camp Municipal de Futbol de Matadepera ha acollit la festa de presentació oficial de l’equip i jugadors de l’Athlètic Matadeperenc. Una jornada festiva que va comptar amb diverses activitats per a tots els públics, a més a més del debut del propi equip que va demostrar per primer cop les seves grans aptituds com a plantilla. Aquest esdeveniment ha posat punt i final al cicle de presentacions, després de que els passats mesos de juliol i agost es presentessin la junta provisional de l’equip així com la seva equipació oficial, respectivament.

Una jornada amb una bona dosi del futbol que més ens agrada!

Com no podia ser d’una altra manera, la jornada de presentació va comptar amb una dosi del futbol que més ens agrada. Ens van visitar diversos equips de la zona que van jugar partits amistosos amb les diferents plantilles de l’Athletic Matadeperenc. Equips com el Bonaire, el Mercantil, el Jabac, l’Ullastrell, el Sant Joan Montcada, el Castellar i el Sant Feliu de Codines van participar en aquesta jornada festiva on, per sobre de tot, va regnar la deportivitat.

8

Fes un cop d'ull a tots partits disputats durant la jornada

Els inicis d’un equip que farà història 

 

 L’Athlètic Matadeperenc és un equip que fa poble. És per això, que a la festa de presentació hi van assistir prop de 400 persones: desde familiars dels propis jugadors, fins a convidats especials i veïns del municipi. L’acte va comptar també amb la presència de l’alcalde de Matadepera, Nil-Òscar López, que va ser obsequiat amb una samarreta de l’equip, així com del regidor d’esports, Albert Recasens. Així mateix, quan parlem de convidats especials també hem de referir-nos a la presència de Delfí Querol, home de futbol i President d’Honor de l’Athletic Matadeperenc. Querol va ser present al llarg de la jornada i va animar com ningú altre a la plantilla de l’equip en els seus primers partits. 

Els assistents a la jornada van tenir l’oportunitat de conèixer els jugadors de l’equip un a un, en la presentació que va realitzar-se al centre del camp prèviament a la foto d’equip. Així mateix, no podem oblidar un altre pilar fonamental que va fer possible l’èxit d’aquest acte públic de presentació. Ens referim a l’equip de pares i mares voluntaris que van colaborar en tot moment en l’organització de l’esdeveniment, amb el seu suport incondicional a l’equip. Sigui com sigui, l’esforç de tothom es va veure recompensat en una gran botifarrada popular on jugadors, pares, mares, avis i veïns de Matadepera van confirmar l’esperit familiar i esportiu de l’Athletic Matadeperenc. Un equip que estem segurs que farà història! Ens veiem en els propers partits! 

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?