Protagonista de la samarreta principal de l’equip

Ja és oficial! L’equipació de l’equip de l’Athlètic Matadeperenc compta amb el patrocini de Casa a mida en la seva samarreta principal. Es tracta d’una constructora que destaca per la seva especialització en habitatges flexibles i adaptables a les necessitats de cada un dels seus clients. A més a més, és una marca consolidada amb anys de trajectòria i altament especialitzada en el sector de la construcció. Així mateix, l’equip disposa d’un pack amb equipació completa, més enllà de les equipacions oficials, on també s’inclouen peces de roba com suadera o xandall d’hivern pels entrenaments més freds.

Una aposta per la proximitat i la municipalitat

Quan parlem de que un dels valors de l’Athlètic Matadeperenc és la próximitat i l’esperit familiar no ens equivoquem. Casa a mida és una de les marques més reconegudes de Matadepera, on té la seva seu. És per això que amb aquest patrocini consolidem l’esperit municipal i de fer poble amb que que ha resorgit l’equip. Perquè l’Athlètic Matadeperenc és molt més que futbol. Quan parlem d’un equip com el nostre ho fem també referint-nos a la història del nostre poble i a la trajectòria passada, present i futura de la nostra plantilla. 

Fes un cop d’ull a l’equipació oficial de l’Athlètic Matadeperenc

Casa a Mida conserva una experiència iniciada en 1965 promovent i construint habitatges. Ara, cal sumar a la seva història l’actual col·laboració amb l’Athlètic Matadeperenc. Amb una equipació còmoda, dinàmica i transpirant perquè els jugadors i jugadores de l’equip puguin donar el 100% del seu talent. 

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?