Un nou sponsor… sobre rodes!

L’Athlètic Matadeperenc segueix creixent. I no només en termes de jugadors i en afició… La nostra família també suma membres a altres nivells, com és en el cas dels sponsors o patrocinadors. D’aquesta manera, estem molt contents de poder oficialitzar el patrocini de Covecar lloguer de vehícles. Una noticia que arriba en un moment en què l’equip comença a posicionar-se a nivell de clubs i que ens fa plenament feliços. D’aquesta manera, seguim fent camí en tots els nivells a mesura que l’equip es va consolidat en tots els sentits. 

Covecar acompanyarà com a jugador 12!

Ja podem dir alt i clar que Covecar s’ha convertit en el nostre jugador número 12. Un més de la plantilla! Ara bé, si encara no coneixes la marca volem fer-te un breu resum ja que estem segurs que en alguna ocasió hauràs escoltat parlar d’ella. Covecar és un portal de lloguer de vehícles: cotxes, furgonetes, motos, autocaravanes… Disposa de diversos serveis i plans per tal d’adaptar-se a la teva demanda i al que necessites en cada moment.  Son moltes les empreses i particulars que demanen els seus serveis. I nosaltres no hi podem faltar! 

Per què inscriure’s a l’Athletic Matadeperenc?

Som un Club familiar i integrador on intentem donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de Matadepera i voltants al fet que puguin practicar el futbol, tant en la vessant més formativa com en la competitiva.Coordinat des de la coordinació de futbol base, els entrenadors/educadors aniran assolint les etapes de formació integral dels jugadors, seguint els continguts i objectius esportius estipulats pel club, oferint la millor formació pels nostres jugadors i jugadores.

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?