President d’honor de l’Athletic Matadeperenc

Soci núm.#1 del Club

Un 18 d’octubre de 1993, en Delfí Querol Busqueta a petició d’un animat grup de joves matadeperencs, va fundar l’Athletic Matadeperenc.

En voleu saber com vàren ser els inicis?

La quinta del “Dream Gin”

Un dia s’ho va proposar,

i el “Dream Gin” va formar.

 

A la Provincial voliem jugar,

i no ens hi van deixar.

 

Al secretari de la Federació

li va costar un cop de silló!

 

Contra el Corty vam jugar,

i a la Carmelitana vam guanyar.

 

Rendits després dels partits,

a l’Hotel i a l’Hostal acabàvem tips.

 

I encara que mai vam pujar,

agraïts Delfí, sempre t’haurem d’estar!

Un 18 d’octubre de 1993, en Delfí Querol Busqueta a petició d’un animat grup de joves matadeperencs, va fundar l’Athletic Matadeperenc.

Recordar que en Delfí abans que fundes l’Athletic Matadeperenc, finals dels 70 i inicis dels anys 80, ja havia re-fundat també el Club Fútbol Matadepera, sent així el president i entrenador alhora de l’amater durant més d’una decada d’anys. Sempre ha estat una persona molt vinculada i estimada el poble, ell mateix es es feia broma i deia: “Delfí Querol, home de fútbol” ens recoden molts dels que van ser ex-jugadors a les seves ordres en aquests periodes d’anys. També ens consta, que s’entregava al club i els seus jugadors, diuen, com si fossin fills seus, doncs estima amb bogeria Matadepera, aquest Club i aquest esport!

És una persona molt diciplinada, i va inculcar els jugadors, valors tan importants com l’esforç i la diciplina, també l’educació i el respecte al rival. Utilitzava moltes dites en mig d’un partit, sempre dret a la banqueta, moltes d’elles, traicioneres conseqüència de la tensió de com vivia els partits o en aquells moments del joc, frases com aquell, “juguem amb el favor en contra” o el “si en fas sis, no en facis vuit” frases fetes que arrencavant somriures a la grada i fins i tot del contrari.

Ara amb aquest nou projecte, tornem a posar en circulació aquell Atheltic Matadeperenc, però sense oblidar-nos del Delfí, ell serà novament sempre el President Honorífic del Club i el soci número 1, en reconeixament a tant de treball durant tants i tants anys de forma altrüista!

Gràcies Delfí i Gràcies a la seva esposa Maria Puig!

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?