Security Logistic Express, nou patrocinador de l’Athletic Matadeperenc

Security Logistic Express amb més de 25 anys d’experiència en el sector del transport i amb una flota de més de 100 vehicles amb geolocalitzadors avalen la seva trajectòria, gràcies a la seva visió i el seu compromís amb el desenvolupament empresarial i comercial. L’adaptació a les necessitats específiques de cadascun dels seus serveis mostra un enfocament centrat en el client que certament els ha diferenciat en el mercat.

També la combinació d’innovació constant i la capacitació del seu personal són l’avantguarda de l’empresa per gestionar un tracte exclusiu i personalitzat que reflecteix el compromís amb l’excel·lència i la millora contínua. El fet de ser líders en entregues a tot Europa, parla de l’alt nivell de professionalitat i eficiència que caracteritza l’empresa, amb un equip humà capacitat, tecnologia de primera pel lliurament, pilars fonamentals per aconseguir la missió de crear una de les xarxes de transport més eficients d’Europa.

Des de la Junta Directiva del Club volem agrair personalment al Mario Garcia, la seva professionalitat i la predisposició per apropar el seu talent empresarial al nostre projecte esportiu, un fet determinant en aquest acord. En aquest sentit volem formalitzar i presentar oficialment a tota la massa social de l’ATM el nou principal sponsor del club. Les inicials de SLE lluiran a tota la nova roba esportiva Adidas del club, a partir de la pròxima temporada 2024-25.

Com ja vàrem anunciar a través de les nostres xarxes fa pocs dies, el club que presideix en Santi Fontseca, ha arribat amb un acord de patrocini per les tres pròximes temporades amb la companyia de logística SLE Security Logistic Express.

Aquest acord és molt important, ja que garanteix una estabilitat econòmica, part fonamental pel creixement i desenvolupament continu del club, que proporcionarà en aquesta nova etapa una base sòlida per a futures iniciatives de creixement en totes les línies de treball, a més de contribuir a millorar la qualitat i la fortalesa del club, la dels nostres jugadors i staff consolidant la seva importància dins de l’organigrama del club.

Orgullosos de presentar nou patrocinador principal

En aquestes imatges podeu veure en qualitat de President i representant del club en Santi Fontseca el dia de la signatura d’aquest conveni, amb el màxim responsable de la companyia, en Mario García Canovas a les oficines de les instal·lacions de SLE, amb seu al carrer Miño de Terrassa.

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?