L’equip realitzarà els seus entrenaments i disputarà els partits al Camp Municipal de Futbol de Matadepera. 

Gairebé un centenar de persones van presenciar en directe l’acte de presentació que l’Athletic Matadeperenc va realitzar a l’exterior del Pavelló Primer d’Octubre com a presentació de la seva nova etapa. Un nou cicle que pretèn consolidar-se com a “familiar i integrador” després de molts anys d’inactivitat del club fundat l’any 1993 per Delfí Querol. L’objectiu de la direcció és “donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de Matadepera i voltants al fet que puguin practicar el futbol, tant en la vessant més formativa com en la competitiva”.

“La creació de jugadors intel·ligents”

L’acte de presentació va servir per presentar les diverses categories amb els horaris inicialment previstos, l’equipació (de partit, d’entrenament i de passeig), les quotes i d’altres informacions, com el mètode esportiu que s’aplicarà, “Ekkono”, la finalitat del qual és la creació de jugadors intel·ligents entrenant en base a situacions jugades d’una manera lúdica i adaptades al context real de joc.

 A l’espera de que convoquin eleccions

El club, que entrenarà i competirà al Camp Municipal de Futbol,  està actualment presidit per una junta gestora provisional a l’espera que es convoquin eleccions, i està formada per Santi Fontseca com a president, Sara Puente (Directora General i vocal), Xavier Hernàndez (secretari), Oriol Garcia (coordinador esportiu i vocal), Alfonso Pérez (tresorer), Arnau Raventós (vicepresident), Míriam de la Rúbia (vicepresidenta), i Ester Ribera, vocal, comptant amb Delfí Querol, com a president honorífic.

Immersos en la programació d’estiu, Matadepera Ràdio continua posant en antena, com cada setmana, un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local, l’últim de la temporada abans de la pausa estival. Aquest dijous entrevistarem Santi Fontseca i Xavier Hernàndez, representants d’una entitat esportiva que en aquests moments es presenta, l’Athlètic Matadeperenc.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui, i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre, repetint-se els divendres a la mateixa hora. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

A la imatge, Santi Fontseca i Xavier Hernàndez, als estudis de Matadepera Ràdio.

Escolta l'entrevista

by Matadepera Ràdio | 22 jul. 2021

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?