Coneix de primera mà quina serà la vestimenta de l’equip

L’Athlètic Matadeperenc ja disposa d’equipació oficial. Poc a poc l’equip va prenent forma i la plantilla de jugadors i jugadores va creixent ajudant a que el projecte esportiu cada cop estigui més consolidat. Un dels pilars fonamentals i més característics de qualsevol equip de futbol és la seva equipació. En aquest sentit, volem presentar-te a través d’aquesta publicació quina serà la vestimenta de l’equip matadeperenc per la propera temporada. Comencem!

Jugadors intel·ligents amb equipació adaptada a les seves necessitats

L’acte de presentació de l’equip va servir per presentar entre altres coses, el mètode d’entrenament que es posarà en marxa envers els jugadors. Es tracta del mètode Ekkono”, la finalitat del qual és la creació de jugadors intel·ligents entrenant en base a situacions jugades d’una manera lúdica i adaptades al context real de joc. I com no pot ser d’altra forma, la creació de jugadors intel·ligents s’ha de valor d’una equipació adaptada a cada una de les seves necessitats.

 Dues equipacions principals

Els jugadors i jugadores de l’Athlètic Matadeperenc disposaran de dues equipacions, la principal i la segona equipació. La primera, de color negre, serà la principal i es regalarà de forma gratuïta a tots els jugadors que s’inscriguin al club abans del 10 de setembre. En el cas de la segona ocupació, aquesta és de color blau cel i segueix els mateixos patrons que la primera. En aquest sentit, ambdues equipacions són d’Adidas i l’objectiu és proporcionar la màxima comoditat als jugadors per aportar el major dinamisme durant el joc i els entrenaments. Així mateix, repassem algunes de les característiques de la vestimenta dels jugadors. 

R

Comoditat

  Per garantir la precisió de totes les jugades i aportar sensació de seguretat als jugadors i jugadores. 

+

Dinamisme

La vestimenta és lleugera i permet realitzar tot tipus de moviments sense cap sensació de pesadesa. 

Transpiració

Per proporcionar un major rendiment a la capacitat de resistència de l’equip. 

 

Casa a mida patrocina la samarreta principal

L’equipació de l’equip comptarà amb el patrocini de Casa a mida en la samarreta principal de l’equip. Es tracta d’una constructora que destaca per la seva especialització en habitatges flexibles i adaptables a les necessitats de cada un dels seus clients. A més a més, és una marca consolidada amb anys de trajectòria amb seu també a Matadepera. Així mateix, l’equip disposa d’un pack amb equipació completa, més enllà de les equipacions oficials, on també s’inclouen peces de roba com suadera o xandall d’hivern pels entrenaments més freds.

Open chat
Vols jugar a l'Athletic Matadeperenc?
Hola 😄, quan puc venir a entrenar amb l'ATM?